ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τεϊσέιρα στο {TS}: «Τρελή ιστορία-Το 150% για Κύπελλο και να περάσουμε Απόλλωνα στο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεϊσέιρα στο {TS}: «Τρελή ιστορία-Το 150% για Κύπελλο και να περάσουμε Απόλλωνα στο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γερμανός αμυντικός της ΑΕΛ, Νιλς Τεϊσέιρα μίλησα στην κάμερα του ThemaSports μετά την πρόκριση στον τελικό και αναφέρθηκε σε Κύπελλο, πρωτάθλημα και όχι μόνο.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Πιστεύω πως ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι όμως εμείς παίξαμε πολύ επαγγελματικά από το πρώτο λεπτό και κρατήσαμε το μηδέν πίσω, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Πιστεύω ότι αξίζαμε αυτή την πρόκριση σήμερα.»

Για το ματς με Απόλλωνα, την ένταση και τα νεύρα: «Ξέραμε ότι η μόνη επιλογή του Απόλλωνα ήταν να πιέσει για ένα γρήγορο γκολ και προσπαθήσαμε να τους κρατήσουμε μακριά, κάτι που κάναμε πάρα πολύ καλά. Παίξαμε δυνατά, κυνηγήσαμε κάθε μπαλιά για να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και το αξίζαμε στο τέλος.»

Για τον στόχο της Ευρώπης και τον τελικό κυπέλλου: «Σίγουρα πετύχαμε τον στόχο μας, ο οποίος ήταν να βγούμε στην Ευρώπη. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό και ειδικά επειδή το πετύχαμε με νίκη και ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα, κάτι που δεν είχε γίνει πριν»

Για την δική του απόφαση και το μέλλον του την επόμενη σεζόν: «Είμαστε ακόμη σε αυτή την σεζόν και εγώ προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα είτε με γκολ, είτε με ασιστ, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο και νομίζω ότι πάω καλά αν και μπορώ και για καλύτερα πράγματα.»

Για τα τελευταία 4 ματς στο πρωτάθλημα: «Προσπαθούμε να πάρουμε όσο περισσότερους πόντους μπορούμε, έχουμε ακόμη πιθανότητες και για την 2η θέση. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, είναι ο επόμενος μας στόχος αυτός. Αξίζαμε πολλά πράγματα αυτή τη σεζόν και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. »

Για τον κόσμο και τον τελικό: «Θα δώσουμε το 150% στον τελικό για να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο. Νομίζω είναι μια τρελή ιστορία, έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο κύπελλο, για αυτό θα δώσουμε τα πάντα για να το πάρουμε»

Για το αν έχει ξαναπαίξει σε ευρωπαική διοργάνωση: «Όχι είναι η πρώτη μου φορά και ανυπομονώ…»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top